Over Xlens

Xlens levert speciaal ontwikkelde kleurenfilters die een oplossing kunnen bieden bij leesproblemen en/of leesgerelateerde klachten (deze komen vaak voor bij mensen met dyslexie), adhd, add, kleurenblindheid en migraine.

Onze missie is een ambitieus zicht-verbeterbedrijf te zijn voor individuen, gebaseerd op het verhogen van rust en concentratie door een andere filtering van het licht.

We hebben als doel mensen meer levensvreugde te geven door hen door middel van de Xlens methodiek te helpen en klachten, of een deel ervan, zo goed als mogelijk te verlichten of te laten verdwijnen.

De Xlens kleurenfilters werken direct, zonder extra training of medicatie.

meer over Xlens

Over Tevreden.nl

Tevreden.nl is een toonaangevend bureau op het gebied van klant- en medewerkertevredenheidsonderzoek. Wij bieden totaaloplossingen aan een verscheidenheid van dienstverlenende bedrijven en instanties.

Door branchebrede of organisatie-specifieke onderzoeksoplossingen te ontwikkelen kunnen organisaties doorlopend de tevredenheid van klanten en medewerkers in kaart brengen.

Review richtlijnen & redactiebeleid

Het belang van delen van ervaringen

Tevreden.nl en Xlens willen dat klanten die op deze site en op internet zoeken, de informatie krijgen die ze nodig hebben om zo de juiste keuzes te maken. Uw hulp is daarbij belangrijk en we hopen dat u uw ervaringen en meningen (zowel positief als negatief) met anderen wilt delen door reviews te schrijven over Xlens. Om die reden, is de eerste vraag in iedere vragenlijst een reviewvraag.

Meer over richtlijnen

Klachten

Klachtenregeling Xlens

Xlens hecht veel waarde aan een correcte klachtafhandeling. Xlens probeert iedere klacht naar tevredenheid op te lossen. Echter kan het voorkomen dat uw vraag of verzoek niet binnen een redelijke termijn of naar tevredenheid wordt beantwoord of behandeld.

Wilt u een klacht melden, stuur dan een email naar: klacht@xlens.com