Laatste Reviews

Hieronder vindt u de laatste 200 reviews. De gepubliceerde resultaten zijn afkomstig van mensen die een bril van Xlens gekocht en gehouden hebben en van mensen die een bril van Xlens gekocht en geretourneerd hebben na de proefperiode.
Voor publicatie worden alle reviews gecontroleerd door de redactie op basis van de redactieregels.

7.9
8

18/01/2017 20:17

Xlens

Zeer tevreden, erg behulpzaam.

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
8

13/12/2016 12:03

Xlens

Zag tijdens het onderzoek meteen resultaat! Heel apart dat een bril zoveel verschil kan maken...

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
10

12/12/2016 11:25

Xlens

Goed. Erg professioneel. Ze leveren goede service. Tijdens het onderzoek zag ik meteen verschil. Echt heel bijzonder.

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
3

09/10/2016 10:35

Xlens

Voor onze zoon is Xlens geen meerwaarde gebleken. Bij de laatste controle is een verwoede poging gedaan om ons toch te laten geloven dat de bril wel resultaten had. Hier werd dan op een zeer simplistische wijze gepoogd om ons met cijfers duidelijk te maken dat de bril wel een positief effect had. Wij vonden dit weinig onderbouwd. Het teruggeven van de glazen en de financiële afhandeling zijn vlot verlopen.

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
9

07/10/2016 12:38

Xlens

Mij helpen ze heel erg! Ik ben dus erg tevreden over XLENS!

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
8

04/10/2016 11:56

Xlens

Goede service en tevreden met de bril. Ik draag hem met regelmaat en levert voor mij meer concentratie en leessnelheid op en dus rust tijdens het werken

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
6

01/10/2016 23:46

Xlens

Onze dochter en wij waren na het onderzoek echt overtuigd dat de X-lens bril zou werken. Helaas nu zij zeker 1 jaar de bril gebruikt met het lezen zijn de leesvorderingen helaas minimaal. Wat toch wel een teleurstelling is.

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
9

30/09/2016 15:08

Xlens

Sinds het dragen van de XLens bril is mijn leven aanzienlijk verbeterd! Chronische vermoeidheid is aanzienlijk afgenomen en mijn concentratie en leesvaardigheid enorm toegenomen! Deze bril is voor mij echt een levens verbeterende oplossing!

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
9

29/09/2016 10:05

Xlens

De bril bevalt goed. Mijn zoon heeft geen hoofdpijn meer als hij uit school komt en kan zich beter concentreren.

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
9

29/09/2016 09:38

Xlens

Zeer enthousiast over de eerste resultaten bij onze zoon. Ben onder de indruk van het verschil wat deze bril maakt wb de snelheid en intonatie bij het lezen van een text.

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
9

28/09/2016 16:23

Xlens

Mijn ervaringen met X-lens zijn zeer goed. Het is voor mij een wonder om op mijn 45ste een bril te hebben waarmee ik boeken en muziek kan lezen. Ik had deze bril graag vele jaren eerder willen hebben. Maar, beter laat dan nooit.

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
7

28/09/2016 16:00

Xlens

Bril gekocht maar daarna nooit meer wat van gehoord tot nu enquete.

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
7

27/09/2016 22:40

Xlens

Prima, vriendelijke behandeling. Ruim de tijd genomen voor het onderzoek

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
10

27/09/2016 18:44

Xlens

Mijn dochter had ernstige dyslexie en veel moeite met lezen die met de bril als sneeuw voor de zon verdween. Omdat ikzelf traag en niet optimaal lees, heb ik mijzelf ook laten testen. Met de bril bleek het beeld veel rustiger en zag ik dat ik zonder bri maar een klein deel van de tekst cherp zie terwijl dat met de bril een beduidend groter deel is. Het lezen is dus gemakkelijker. Ik ben erg blij met de bril.

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
10

27/09/2016 16:33

Xlens

- minder hoofdpijn - meer concentratie - beter informatie opnemen' - langer focus kunnen houden - minder over dingen heen lezen

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
8

27/09/2016 16:12

Xlens

goede ervaring met Xlens. Goede services en bereikbaarheid. Goed geholpen bij het intakegesprek en bril met spoed besteld omdat mijn dochter haar eigen montuur ging gebruiken met de xlens glazen. Ze zat net voor proefwerkweek maar iedereen heeft er super aan mee gewerkt dat bril heel snel besteld werd.

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
9

27/09/2016 16:10

Xlens

Goede services, en bij de bril van mijn dochter bleek dat er andere glazen nodig waren na de controle afspraak. Deze glazen zijn kosteloos als service door Xlens aangeboden.

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
9

27/09/2016 11:25

Xlens

Vriendelijk aan telefoon en in het echt. Snelle en duidelijke afspraken. En goede uitleg.

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
8

26/09/2016 21:40

Xlens

Positief. Het dragen van de X-lens bril is rustgevend. Vooral met auto rijden merk ik dat ik situaties veel beter kan inschatten, m.n. het inschatten van afstanden gaat veel beter.

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
8

26/09/2016 12:26

Xlens

Erg prettig, er wordt ruim de tijd genomen voor de behandeling.

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
8

26/09/2016 11:32

Xlens

Super, mijn zoontje heeft er veel baat bij zijn bril. Hij geeft zelf aan, als ik aan het lezen ben hebben mijn ogen meer rust en ik merk direct als ik mijn bril vergeten ben.

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
7

26/09/2016 10:55

Xlens

Met de Xlens bril merk ik dat ik na een schooldag of werkdag minder vermoeid ben waardoor ik niet gelijk in slaap val op de terugreis in de trein. Ook merk ik dat ik na het lezen van een tekst onthou wat ik gelezen heb. Voorheen kon ik stukken tekst meerdere malen lezen zonder goed te weten wat ik had gelezen.

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
8

26/09/2016 09:05

Xlens

Goed en vriendelijk en een geweldige service

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
7

26/09/2016 07:16

Xlens

Ik lees meer en rijd beter auto.

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
7

25/09/2016 22:45

Xlens

Mijn zoon is zeer tevreden en pakt altijd zelf zijn x-lens bril als er gelezen moet worden of huiswerk maken. Ik hoef hem er niet aan te helpen herinneren. Het feit dat hij zelf de bril pakt, zegt genoeg.

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
8

25/09/2016 21:38

Xlens

Goed

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
8

25/09/2016 21:20

Xlens

Mijn zoon is erg tevreden met zijn bril, hij heeft hem tijdens de lessen altijd op

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
8

25/09/2016 20:59

Xlens

Goede service, duidelijke uitleg.

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
7

25/09/2016 10:37

Xlens

lezen gaat wat soepeler

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
7

25/09/2016 07:39

Xlens

De informatie die je krijgt is fijn! Maar ik kan niet met zekerheid zeggen dat hij helpt.

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
7

24/09/2016 19:01

Xlens

prima

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
7

24/09/2016 16:59

Xlens

Goede uitleg en uitstekende service. Prima!

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
10

24/09/2016 15:03

Xlens

Toen ik op een dag op facebook een informatief filmpje en artikel zag over leesproblemen en kleurfilters, dacht ik niet meteen dát ga ik proberen.. ik zocht het op op internet en kwam uit bij Xlens na 2de keer lezen dacht ik laat ik me inschrijven voor zon onderzoek Het onderzoek Ik ging met de auto naar oldenzaal waar ik vriendelijk onthaalt werd en mijn klachten besprak. Ik zag op het bord een opsomming staan van problemen waar de Xlens bril bij kan helpen. Mhmm ik kon ze bijna allemaal voor mezelf aanvinken.. Het was een waslijstje, dus nu maar hopen dat de filters bij mij werken. Ik deed twee verschillende leestesten. Eén met een tekst en één met losse woorden die allemaal achter elkaar stonden zonder punten en komma's. Wat was dat irritant om te lezen zeg.. de zinnen gingen letterlijk dansen voor mijn ogen. Geen idee of het mij ging helpen, maar ik was blij dat die minuut voorbij was. Toen kwam de koffer met gekleurde glazen. Rood, groen, geel, zelfs roze... nee dat was voor mij niet prettig. Geel wel! Ik heb heel veel kleuren voor me ogen gehad maar geel gaf mijn rust. dit kan voor andere wel een andere kleur zijn. Bij de leestest met de juiste kleur glazen, val ik bijna zelf van mijn stoel.. ik lees de tekst die ik daar voor ook las. Maar nu hoorde ik mijn stem, zo anders.. het ging vanzelf.. alsof mijn ogen bijna sneller gingen dan ik en mijn stem volgde.het klonk heel vlot en passend bij de tekst. Daarnet was mijn stem veel vlakker en nu ineens veel levendiger. Ik ben verbaasd over wat ik zelf doe.. over hoe ik mijn ogen vooruit voel lezen.. zo snel.. en mijn stem doet mee.. ze werken samen. Ik kijk niet meer als door een koker naar de woorden, maar ik zie duidelijke zinnen. Lezen heb ik nooit graag gedaan.. daar had ik gewoon geen zin in.. ik luisterde liever op school naar de leraren .Ik ben een beelddenker en kan gemakkelijk iets wat ik hoor opslaan in beelden. Bij lezen is dat een ander verhaal.. ik lees wel, maar het dringt niet tot me door. Binnen no-time voel ik me helemaal leeg en uitgeput als ik probeer te lezen. Zelfs de post lezen of een simpel recept bezorgde me hoofdpijn. Ik had last van heel veel dingen. Binnen drie weken had ik de bril in huis, en ik merkte direct een groot verschil. In heel veel dingen. auto rijden was minder vermoeiend. Ik hoop dat veel mensen met dyslexie of leesproblemen over de bril lezen en een test laten doen. Je ziet direct of het voor jou ook een verschil maakt geen dansende letters meer,lezen gaat veel beter. ik begrijp meer wat ik lees ,ik maakt veel minder schrijffouten, minder vermoeidheid of hoofdpijn bij het lezen, gemakkelijker concentreren tijdens het lezen. Ondertiteling van een film kan ik volgen. Ik hoef niet meer te vragen wat stond er nou om dat het te snel ging. Ik vergeet mij bril zelf. Je hoeft hem maar 5 uur op. Maar ik heb hem de hele dag zowat op. Uit het onderzoek is gebleken dat het verschil zonder bril en met bril al na drie maanden met 53% was verbetert! Ik ben nu nog steeds blij met de bril na 10maanden.

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
6

24/09/2016 13:24

Xlens

Nou ik heb nog geen echte vooruitgaan gezien bij mijn zoontje. Wel zijn de ogen wat rustiger, De school blijf met het niet geloven in de bril.

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
5

24/09/2016 13:04

Xlens

In eerste instantie leek het effect te hebben bij de intake, maar in praktijk krijgt mijn kind alleen maar hoofdpijn en heeft het geen effect op het lezen.

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
9

24/09/2016 12:44

Xlens

het product Xlens is super !! onze zoon had er veel baat bij en heeft nu havo op citotoets gescoord begrijpend lezen , dit was voor de bril nog niet eens mavo niveau. Ongeloofelijk wat zon bril doet je wilt en kunt het soms nog niet geloven een aanbeveling waard

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
7

24/09/2016 11:18

Xlens

het geeft rust aan de ogen tijdens het lezen. de prestatie gaat omhoog op school waardoor mijn kinderen met meer plezier leren

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
8

24/09/2016 09:33

Xlens

Mijn ervaring met x lens is erg positief. Het heeft mijn dochter erg geholpen met lezen en haar concentratie op school.

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
6

24/09/2016 08:36

Xlens

Snelle reactie op de aanvraag. 100% tevreden over de afhandeling toen bleek dat het niet werkte voor mijn kind.

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
10

24/09/2016 06:15

Xlens

In alle rust en tijd zeer uitgebreid getest ! Waarna. Al snel duidelijk werd dat er veel vooruitgang te beken was

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
8

23/09/2016 23:28

Xlens

Alleen tijdens het lezen van een boek zet ik de bril op.

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
3

23/09/2016 23:16

Xlens

Ik vindt dat er niet bereikt is waar we de bril voor hebben aangeschaft, of wat ons verteld is wat we konden verwachten.

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
6

23/09/2016 20:42

Xlens

Het onderzoek was veelbelovend. We hebben een bril aangeschaft en gingen ervan uit dat we nog een nacontrole kregen. Vervolgens niets meer gehoord van X lens. Dit geeft het gevoel van de buit is binnen.

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
9

23/09/2016 20:40

Xlens

Desondanks het voor onze zoon een twijfel geval was, wilden we er toch alles aan gedaan hebben om hem te helpen. Dus hebben we de bril aangeschaft. Tot hier toe nog zeker geen spijt, omdat we hem nog niet zo lang hebben hebben we nog geen resultaten. We zijn goed geïnformeerd en goed geholpen, heel vriendelijk en duidelijk.

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
9

23/09/2016 20:16

Xlens

Ik kan me langer concentreren en beter begrijpen wat ik lees.

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
9

23/09/2016 19:57

Xlens

Erg prettig! Mijn zoon is sinds tijden niet meer misselijk en heeft geen hoofdpijn meer door de xlens bril. Wat een verademing. Door de xlens bril leest hij steeds beter! Ondanks dat de leerkrachten erg sceptisch waren, binnen zij gelukkig nu ook te geloven dat de bril echt helpt! Het leesniveau is omhoog gegaan! Erg fijn!

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
9

23/09/2016 18:59

Xlens

De bril is super..... Beide kids hebben er een en hebben er allebei veel baat bij. De een heeft dislexie en ziet alles nu eindelijk stil staan. De ander heeft een hele slechte concentratie en die is flink verbetert sinds de bril.

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
8

23/09/2016 16:48

Xlens

Een goede ervaring met een duidelijke uitleg, ook over de kosten. Afspraken worden strikt uitgevoerd en nagekomen.

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
7

23/09/2016 16:42

Xlens

Voor mijn zoon bleek de Xlens bril niet de oplossing, hij heeft de bril helaas als zeer vervelend ervaren.

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
10

23/09/2016 16:27

Xlens

Prima ervaring. Vriendelijk geholpen en duidelijke uitleg. Bril aangeschaft en ook deze spoedig aangeleverd. Zeer tevreden

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
9

23/09/2016 16:23

Xlens

Werkt bij onze dochter zéér goed en werkte ook meteen.

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
4

23/09/2016 16:18

Xlens

Ik heb het een jaar gedragen, maar daarna merkte ik alleen maar dat ik meer afhankelijk werd. Er was mij verteld dat mijn ogen na 2 jaar beter zouden worden, maar ik kon na ruim een jaar juist niet meer makkelijk zonder die bril oplopen. Er werd ook geen contact meer met mij opgenomen over een volgende afspraak, dus toen ben ik ermee gestopt. Ik wilde dat mijn ogen beter werden, niet dat ik afhankelijk zou worden van een bril.

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
10

23/09/2016 16:12

Xlens

Mijn zoon maakt hele grote sprongen! De bewegende letters zijn verdwenen, hij is veel rustiger geworden en zijn schoolprestaties gaan goed vooruit. Top Xlens, ik zou het iedereen aanraden.

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
7

23/09/2016 16:06

Xlens

Prima. Nette informatieverstrekking, nette intake, fijne vervolgafspraak om te kijken hoever de lenzen zijn werk doen.

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
5

23/09/2016 15:57

Xlens

Wij hebben een slechte ervaring met diegene die ons de bril heeft verkocht

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
8

22/09/2016 16:56

Xlens

Onze dochter heeft na een test een bril gekregen. Volgens haar werkt het. De letters staan nu stil. Ze zegt er dus baat bij te hebben. Het is voor mij erg moeilijk te meten. Op school merk ik nog niet een echte vooruitgang. De test die ze na drie maanden heeft gedaan bij jullie blijkt ze wel vooruit te zijn gegaan. Ik ben erg benieuwd na het resultaat in november. Wat ze dan zullen zegen.

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
8

21/09/2016 21:46

Xlens

Door de bril kan ik beter lezen en ben ik zekerder.

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
8

21/09/2016 20:27

Xlens

Ik kijk rustiger waardoor ik niet zo snel moe wordt.

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
6

20/09/2016 20:51

Xlens

Op dit moment nog steeds niet positief. Na 3 maanden, pauze ingelast. Nu weer proberen, maar 5 uur per dag lukt niet ivm hoofdpijn.

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
9

19/09/2016 21:47

Xlens

Via de website heb ik aangegeven wel een test voor mijn zoontje te willen, aangezien hij een flinke leesachterstand had/heeft maar geen dyslexie vastgesteld was. Uiteindelijk benaderd door Xlens-specialist Hedi in Nijmegen. Oprecht en eerlijk werd ik geïnformeerd en werd mijn zoontje getest. Mijn mond viel open van verbazing toen mijn zoontje met de 'Minions'-testbril met 'zijn' kleurglazen de teksten voorlas... Hierna de bril aangeschaft. Nu 3,5 maand later is er een vooruitgang van wel 57% qua leessnelheid en vloeiendheid!

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
8

19/09/2016 16:40

Xlens

Het is heel rustgevend. Ik gebruik het altijd in de auto, waardoor het beeld veel rustiger is. Verder 's avonds bij het televisie kijken, waardoor mijn slaap minder verstoord wordt door het teveel aan visuele indrukken. Het werkt ook als rustgevend als ik denk ergens niet uit te komen, met de bril lijken oplossingen makkelijker te komen.

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
6

19/09/2016 12:23

Xlens

Redelijk tot goed

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
8

19/09/2016 09:27

Xlens

Goede begeleiding en uitleg over de werking van de bril. Goede service verlening met betrekking tot het uitproberen van de lenzen op basis van no cure no pay.

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
8

18/09/2016 15:12

Xlens

Goed, mijn dochter heeft er erg veel plezier van en het lezen gaat steeds beter.

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
10

17/09/2016 13:11

Xlens

dat als je het te lang op heb doet het pijn aan mijn oren

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
8

17/09/2016 10:02

Xlens

De klachten waar onze dochter last van had zoals : dyslexie , hoofdpijn , wazig zien , dansende letters , niet lang naar de tv kunnen kijken om de ondertiteling te lezen , vermoeidheid is na genoeg verholpen door de x- lens bril te dragen . Op school is het helaas niet uit gekomen dat ze naar de middelbare een hoger niveau kon behalen en dat vindt ze zelf wel erg jammer . Maar we zijn al blij wat ze nu heeft bereikt , veel meer rust in haar hoofd .

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
8

16/09/2016 15:46

Xlens

Mijn ervaring met Xlens is positief. We werden goed ontvangen en kregen duidelijke uitleg.

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
8

16/09/2016 13:59

Xlens

fijne ervaring en goede service

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
9

16/09/2016 11:20

Xlens

Goed. Het helpt erg goed en geeft veel meer rust

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
8

15/09/2016 19:30

Xlens

We hebben goede ervaringen met X lens, tijdens de test met de kleurfilters was er al meteen een verschil met intonatie bij het lezen.

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
9

15/09/2016 11:33

Xlens

Ze nemen echt de tijd voor je en zoeken echt goed uit wat je nodig hebt. Verder goed contact als er iets is.

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
6

14/09/2016 23:06

Xlens

We vinden het moeilijk meetbaar. Onze dochter geeft aan de bril fijn te vinden. We vinden het slecht dat we na de aankoop van de bril nooit meer zijn benaderd. Hoe gaat het, is er vooruitgang etc.

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
2

14/09/2016 15:45

Xlens

We hebben de bril na de proefperiode weer ingeleverd. Beviel niet en gaf eerder ongemak dan dat het iets opleverde.

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
9

14/09/2016 14:50

Xlens

Met onvoldoende kennis van zaken het avontuur aangegaan. Zowel door de mensen van de planning als de uitvoerende een prettige omgang en serieuze invulling om tot een juiste bril te komen.

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
9

14/09/2016 14:09

Xlens

ik ben kleurenblind in een erge mate. met de bril zie ik de kleuren zoals ieder ander die niet kleurenblind is

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
9

14/09/2016 11:50

Xlens

Goed

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
7

14/09/2016 11:37

Xlens

moeilijk ogen trillen soms, nu eventjes geen bril meer op gehad

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
9

14/09/2016 11:03

Xlens

Wij hebben het als zeer prettig ervaren; erg vriendelijk en behulpzaam, echt om onze zoon te helpen!

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
7

14/09/2016 10:05

Xlens

Mijn zoontje heeft de bril nu bijna 1 jaar. Ik had verwacht dat hij qua niveau vooruit zou zijn gegaan. Dat is niet zo. Wel vind hij dat de letters dikker zijn en niet meer wiebelen. Daarom heeft hij de bril ook iedere dag op.

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
5

14/09/2016 09:57

Xlens

In begin was mijn zoontje er erg blij mee, maar hij geeft nu aan niets te merken.

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
8

14/09/2016 09:43

Xlens

Duidelijke uitleg, snel geholpen. Tijdens de test bleek direct dat mijn dochter baat zou hebben bij de bril. Toen de bril binnen was, zat er helaas een kras op. Weer teruggestuurd...nu heeft mijn dochter een goede bril. Ze draagt hem trouw iedere dag en merkt zelf ook verschil!

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
8

13/09/2016 21:44

Xlens

Mijn zoon heeft na de test een bril van X lens gekregen. Zijn Avi-leesniveau is daarmee al 1 jaar vooruit gegaan. Helaas draagt hij hem te weinig ( puber!) en hoop ik dat deze voouitgang blijft.

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
8

13/09/2016 21:11

Xlens

Goed

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
8

13/09/2016 17:59

Xlens

Mijn ervaring met Xlens is heel positief!

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
5

13/09/2016 17:08

Xlens

In het begin leek het te helpen maar uiteindelijk gingen de letters toch weer dansen en wilde mijn kind de bril niet meer op

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
8

13/09/2016 16:58

Xlens

Het doel van xlens voor mij was om minder snel vermoeid te raken bij het lezen dan bladmuziek. Mijn indruk is dat ik het notenbeeld scherper zie en dat ik het lezen langer vol kan houden.

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
9

13/09/2016 15:57

Xlens

De ervaringen van mijn zoon en mij zijn erg positief. Zowel via de telefoon als via de twee consulten werden we op een prettige manier geholpen. Mijn zoon en ik waren erg benieuwd of X-lens voor zijn dyslexie een verschil kon maken en dit bleek, tot onze aangename verrassing, zo te zijn.

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
8

13/09/2016 15:34

Xlens

goed

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
8

13/09/2016 15:07

Xlens

Onze zoon met dyslexie was erg vaak moe en had vaak hoofdpijn. Na lang twijfelen hebben we besloten om eens een afspraak te maken bij Xlens. (was onze laatste optie, verder hadden we al van alles ondernomen). Er werd gezegd dat hij de bril maar 5 uur per dag op hoeft. Dat heeft hij de eerste schooldag gedaan......daar had hij best spijt van. De opvolgende school dagen heeft hij de bril de hele dag gedragen. Wij horen hem bijna nooit meer klagen over de vermoeidheid en hoofdpijn. Wij hebben dus geen spijt en zijn erg blij met de bril van Xlens. Wij hebben er een heel andere zoon door gekregen.

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
9

13/09/2016 15:00

Xlens

Wij zijn zeer tevreden over Xlens. Mijn dochter is qua schoolniveau er twee niveaus op vooruit gegaan.

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
9

13/09/2016 14:03

Xlens

Heel positief. Echte aandacht en deskundigheid.

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
10

13/09/2016 11:53

Xlens

NIks anders dan positief!

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
8

13/09/2016 11:50

Xlens

Goed, merk gelijk verschil met lezen en wordt minder snel moe. Super goed geholpen op de vestingen in Nijmegen

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
8

13/09/2016 10:40

Xlens

Gebruik is zeker rustgevend. Vermoeidheid met lezen neemt af. Jammer dat monteur assortiment zo klein is

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
8

13/09/2016 10:38

Xlens

Goede begeleiding, duidelijke uitleg en goede service

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
8

13/09/2016 10:08

Xlens

sinds ik de bril draag kan ik mijn eigen beter concentreren. de woorden worden niet meer kleiner

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
9

12/09/2016 22:36

Xlens

Zeer tevreden! Onze zoon heeft nu voor het 2e jaar de bril op maar draagt hem de hele dag.

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
9

12/09/2016 22:10

Xlens

Zeer fijne ervaring goed geholpen door Jan en goede uitleg

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
9

12/09/2016 21:48

Xlens

geweldig!! ik lees minimaal dubbel zo snel!

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
8

12/09/2016 21:16

Xlens

Ik ervaar mijn bril als zeer prettig. Vooral met auto rijden heb ik er veel voordeel van, ik kan langer aan een stuk rijden en ben minder snel moe.

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
7

12/09/2016 21:11

Xlens

Helaas heeft de bril niet de werking bij onze dochter wat we hadden gehoopt!

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
8

12/09/2016 20:50

Xlens

De bril bevalt heel goed en wordt ook consequent veel gedragen.

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
10

12/09/2016 20:26

Xlens

Onze dochter heeft de bril nu n jaar en kan zich beter concentreren bij het lezen

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
8

12/09/2016 20:22

Xlens

Mijn zoon is dyslectisch. Via fb kwam ik er achter dat we in Groningen een filiaal hebben die de Xlens in huis heeft. We wilden dit graag proberen voor hem.

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
7

12/09/2016 19:31

Xlens

Met name door rustiger leesbeeld minder belastend lezen

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
9

12/09/2016 19:19

Xlens

Ik gebruik de bril nu een jaar en ben zeer tevreden. Meteen minder hoofdpijn tijdens en na het lezen. Ik lees nu veel sneller dan voorheen.

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
7

12/09/2016 18:59

Xlens

goede uitleg. rustig onderzoek. Niet dwingend.

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
8

12/09/2016 18:29

Xlens

Prima ervaren. Was erg sceptisch maar overtuigd door de reactie van mijn dochter van 12 jaar.

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
7

12/09/2016 18:16

Xlens

Niet goed, bril weer terug gebracht.

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
7

12/09/2016 18:15

Xlens

Prettig

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
9

12/09/2016 18:03

Xlens

fijne begeleiding en informatie. een goed gevoel gehoord en begrepen te worden .

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
8

12/09/2016 17:26

Xlens

positief

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
8

12/09/2016 17:18

Xlens

Mijn ervaringen zijn : Concentratie is verbeterd het opnemen van de woorden met een plezier een boek lezen en niet na 10 in slaap vallen in woord en geschriften

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
9

12/09/2016 17:15

Xlens

Wij zijn erg tevreden over de gang van zaken, er is duidelijkheid vanaf het eerste gesprek. Ze leggen alles rustig en goed uit en de begeleiding is top.

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
8

12/09/2016 16:55

Xlens

Het gebruik wordt door onze dochter als prettig ervaren, veel rust aan de ogen op school

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
7

12/09/2016 16:39

Xlens

Goed. Het geeft rust aan de ogen en waardoor het lezen makkelijker gaat.

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
9

12/09/2016 16:38

Xlens

Ik ben sinds november 2015 in bezet van een Xlens bril. Mijn ervaringen zijn dat het lezen minder vermoeiend is en dat de letters

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
8

12/09/2016 16:35

Xlens

Gelukkig kan ik alleen maar positief zijn. Prima eerste contact, snel een afspraak en vervolgens ook keurig geholpen met duidelijke uitleg. De levering van de bril duurde helaas iets langer dan gebruikelijk omdat de gene die hem ons moest afleveren tussendoor met vakantie ging. Hier ligt misschien een puntje om aandacht aan te geven.

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
8

12/09/2016 16:25

Xlens

Prima ik geef een9

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
8

12/09/2016 16:04

Xlens

Mijn dochter heeft de blauwe bril al bijna 2 jaar! In het begin was het wel even wennen maar na een tijdje merkten wij dat ze meer vertrouwen en vooruitgang boektekreeg met lezen en datze op school vooruitgang boekte. Ze had wat meer rust in haar hoofd en kon zich beter concentreren. Nu heeft ze geen problemen meer met lezen maar vindt het nog fijn om de bril op school te dragen. Ze gaat de bril dit schooljaar nog dragen en zal deze op de middelbare school niet meer hoeven. Zeer tevreden dus.....

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
8

12/09/2016 15:59

Xlens

Prima ontvangen en voorgelicht en ook bril aangeschaft. Bij 1e controle aangegeven dat mijn zoon moeite had met lezen ipad en Digibord school. Werd overheen gegaan door aan re geven dat het lezen ter plekke aanzienlijk was verbeterd. Aantal maanden erna toch weer aan de bel getrokken en glazen konden gewoon retour.

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
8

12/09/2016 15:52

Xlens

Mijn zoon van 14 jaar heeft 1,5 jaar een X-lens bril. Hij gebruikt deze voornamelijk op school en ook thuis met tv kijken/ ipad. Het geeft hem meer rust en letters worden duidelijker en scherper.

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
9

12/09/2016 15:51

Xlens

Mijn ervaring met de Xlens specialiste is heel positief. Hoewel de gekleurde lenzen uiteindelijk bij mij dochter niet het gewenste resultaat hadden, zijn wij zeer goed geholpen bij het advies en kreeg ik achteraf netjes mijn geld terug na het terugsturen van de glazen.

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
9

12/09/2016 15:45

Xlens

Heel positief. Goede uitleg. Goed resultaat

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
8

12/09/2016 15:44

Xlens

Het geeft rust aan het kind.

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
9

12/09/2016 15:42

Xlens

Xlens heeft ons snel en vakkundig geholpen aan de bril.

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
6

12/09/2016 15:32

Xlens

Tijdens de test reageerde mijn dochter wel positief op alle testjes. Maar in de praktijk doet de bril toch niet wat ik gehoopt had

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
8

12/09/2016 15:31

Xlens

Sinds mijn dochter de xlens draagt klaagt ze niet meer over hoofdpijn. Ze draagt hem het liefst de heLe dag. Het lezen gaat vlotter ( dit in combinatie met de dyslexiebehandeling) e ze schrijft veel netter.

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
8

12/09/2016 15:31

Xlens

We zijn zeer tevreden over de individuele aanpak en kindvriendelijke check die onze dochter heeft gehad, de bril bevalt goed en ze draagt deze met veel plezier en ook positief resultaat.

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
6

12/09/2016 15:26

Xlens

prima

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
7

12/09/2016 15:13

Xlens

Mijn dochter draagt de bril eigenlijk alleen op school. Ze vindt het wel rustiger lezen maar de discipline is er niet om vijf uur elke dag de bril te gebruiken. Ook niet bij ons als ouders! Daarnaast merken wij dat door een enorme groeispurt het montuur nu al aan de strakke kant wordt. Ik denk niet dat wij nogmaals het toch hoge bedrag zullen uitgeven voor nieuwe glazen.

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
8

12/09/2016 15:13

Xlens

Positief.

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
9

12/09/2016 14:26

Xlens

Niet meer snel wagenziek met lezen in de auto. Niet meer snel zeeziek met zeilen. Geen hoofdpijn meer met lezen. Leest sneller en makkelijker.

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
9

12/09/2016 09:35

Xlens

helpt mijn kind wel met lezen en concentratie

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
8

12/09/2016 09:21

Xlens

De jongens zijn beide opmerkelijk gemakkelijker gaan lezen en lijken er ook meer plezier in te hebben. Nu ze brillen een jaar hebben merk ik wel dat ze hem minder vaak uit zichzelf op zetten...

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
8

11/09/2016 22:24

Xlens

Mijn dochter heeft dyslexie en lezen kost haar veel moeite. Met de Xlens bril leest ze een stuk vloeiender en maakt ze minder fouten. Het gaat een stuk beter op school, voor Cito begrijpend lezen is ze van een IV naar een III gegaan. Ze gaat met plezier naar school en haar zelfvertrouwen groeit.

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
9

11/09/2016 18:13

Xlens

Onze ervaringen zijn positief

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
9

11/09/2016 14:06

Xlens

De informatie die ik vooraf gelezen heb leek een wonderverhaal. We konden op zeer korte termijn terecht. Zijn vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen. Vanwege de 6 weken schoolvakantie mogen we de bril een maand langer uitproberen. Tot nu toe bevalt hij heel goed.

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
1

11/09/2016 12:42

Xlens

In feite hebben wij slechte ervaringen met X lens. Degene bij wie wij de bril hebben afgenomen vond ik uitermate slecht bereikbaar, slecht in het nakomen van afspraken, en niet professioneel overkomen tav de mogelijkheden van het product. Er is ook nog steeds geen vervolgonderzoek opgestart, hoewel wel gevraagd. inmiddels heb ik twee brillen aangeschaft, voor 2 dyslectische kinderen, maar geen resultaat hiermee behaald. We hebben gevraagd of de bril teruggenomen kan worden zoals aangegeven als er geen resultaat is, maar daar komt maar geen reactie op. Ik baal van deze gang van zaken die mij inmiddels meer dan € 1000,-- heeft gekost. Kortom ik ben zeer ontevreden over Xlens en de manier waarop we de contacten zijn vormgegeven.

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
8

11/09/2016 09:59

Xlens

Proffesionele benadering zonder poespas. Xlens staat voor zijn product, maar heeft het ons niet opgedrongen. Er is verschil tussen toetsen die onze dochter maakt met of zonder bril. Daarnaast lijkt de bril haar zelfvertrouwen op het gebied van leren te ondersteunen.

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
8

10/09/2016 23:21

Xlens

Onze zoon van net 7 heeft de Xlens sinds april. Zijn lezen is zeer vooruit gegaan. Omdat hij zo jong is vind ik het lastig te zeggen of het door de bril komt of doordat hij het lezen door heeft. Maar we gaan het niet uitproberen. Hij houdt zijn bril gewoon op

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens
7

10/09/2016 19:00

Xlens

echt een hele goede ervaring,wat betreft mijn zoon,lezen is vooruit gegaan,het onderstuend hem heel goed bij alles

  • Evaluatie uw ervaring met Xlens